Over ons

Environ Secure is een jonge, dynamische organisatie met een passie voor beveiliging. Zoals jij met je bedrijf omgaat, zo gaan wij ook met je bedrijf om: zorgvuldig, deskundig en ervaren.

Wij leveren beveiligers

Hospitality diensten

De security host of hostess is de eerste ontmoeting met je organisatie. Deze eerste indruk is dan ook belangrijk. De beveiligers van Environ Secure zijn ervaren hosts en hostessen, met een zesde zintuig voor hospitality en vriendelijkheid.

Objectbeveiliging

Je bedrijf of pand in aanbouw is je dierbaar, dat begrijpen we bij Environ Secure maar al te goed. Daarom is het fijn als je kunt vertrouwen op een ervaren beveiliger, die overdag of ’s nachts scherp toezicht houdt.

Mobiele surveillance

Als je ‘s avonds naar huis gaat, wil je je niet druk hoeven maken om de veiligheid van je bedrijf. Mobiele surveillance is bij uitstek een doeltreffend middel om ongenodigde gasten uit je bedrijfspand en van je terrein te houden.

Beveiligingsadvies

Je kunt natuurlijk blind een security host inhuren, of mobiele surveillance inzetten, zonder eigenlijk te weten waar je bedrijf behoefte aan heeft. Elk bedrijf of object is anders en heeft een eigen strategie en focus nodig. Environ Secure wil je hier graag bij helpen.

Waar we voor staan

Environ Secure is een jonge, dynamische organisatie met een passie voor beveiliging. Zoals jij met je bedrijf omgaat, zo gaan wij ook met je bedrijf om: zorgvuldig, deskundig en ervaren. Bij Environ Secure is jouw bedrijfspand, bouwterrein of ander object in veilige handen. Wij zijn pas tevreden als we er alles aan hebben gedaan om jouw organisatie, werknemers en gasten te beschermen. Net zoals je zelf ook zou doen

Elk bedrijf is anders, daarom kijken we samen uitgebreid naar de behoefte(n) van je organisatie. Hierop baseren we de beste beveiligingsstrategie en kijken we naar de mogelijkheden. Er is altijd een dienst die bij je past!

Wij leveren:

  • Hospitality diensten
  • Mobiele surveillance
  • Objectbeveiliging
  • Risicomanagement en beveiligingsadvies

Al onze beveiligers zijn ervaren, professioneel, gediplomeerd en flexibel. Ze weten in alle situaties hoe ze op de juiste manier moeten handelen en zijn altijd alert. Ook beschikken ze over een BHV diploma en/of BHV ploegleider diploma.

Aanvullende dienstverlening is altijd bespreekbaar.

Neem een kijkje op de website en als je vragen hebt, beantwoorden wij die graag